0
Košarka

Ivković: Skraćenje spiska verovatno pred put u Tursku (VIDEO)

Objavljeno: 14.08.13 u 14:13

Untitled-3

Seniorska reprezentacija Srbije u košarci otputovala je u Francusku gde će u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Sloveniji odigrati dva pripremna meča.

„Plan i program priprema napravljen je davno odmah nakon što smo saznali u kojoj smo grupi. Negde smo na 50% pripremnih mečeva i sada imamo dve utakmice u Francuskoj, ali treba imati u vidu da će nam Lučić po prvi put biti u timu.“ kaže selektor Dušan Ivković i dodaje da ima još mnogo toga da se uradi.

„Imamo još mnogo posla i prostora za pravljenje timske igre. Svi igrači treba da dobiju svoju šansu za igru. Brzo se vraćamo iz Francuske i nastavljamo sa radom po planu i programu.“

Kada je spisak igrača u pitanju selektor kaže da će najverovatnije pred put ekipe u Tursku skratiti spisak ali da to u mnogome zavisi od zdravstvenog biltena. Kada je u pitanju povreda Nemanje Nedovića, Ivković smatra da je to otežavajuća okolnost u smislu uigravanja ali da mladi košarkaš ostaje u Beogradu gde će raditi individualno.

„Nedović je zaradio banalnu povredu, ali on će ostati u Beogradu sa Teodosićem gde će raditi individualno“ dodao je Ivković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter