0
Košarka

Ivković uglavnom zadovoljan

Objavljeno: 13.08.13 u 12:44

Dusan Ivkovic

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković bio je uglavnom zadovoljan igrom svojih izabranika na utakmici protiv Rusije, ali ima je i nekoliko zamerki pre svega na opuštanje u poslednjih pet minuta.

„S obzirom na odsustvo dva najiskusnija igrača, što je imalo za cilj da se ostali igrači steknu određeno iskustvo u određenim situacijama, 35 minuta iskontrolisane igre, pogotovo u odbrani, bilo je u granicama dobrog. Međutim, posle 14 razlike ušli smo u period sebične igre, grešaka u završnici i uz dosta sreće dobili smo utakmicu. Trebalo da naučimo dosta iz ove utakmice. Prešli smo pola puta što se tiče odigranih utakmica i bitno je da je, na primer Vasilije Micić pokazao talenat da, posle tri nedelje pauze, može da vodi tim, ali je potrebno još da radi za nivo reprezentacije.  Zahvalio bih se publici, koja nas je nosila u odlučujućim momentima“ – video je dobre i loše strane utakmice sa Rusijom selektor Srbije Dušan Ivković.

Sa selektorom se u velikoj meri slaže i Nemanja Bjelica, koji je bio jedan od najboljih aktera sinoćnjeg meča.

„Iako je ova utakmica bila prijateljska bila je neizvesna do samog kraja. Dobro je da smo imali ovakvu utakmicu. Bilo je grešaka, ali smo pokazali karakter. Zahvalio bih se publici na podršci u prethodna tri dana“ – zadovoljan je pobedom Srbije Nemanja Bjelica, koji je u odsustvu Neneada Krstića bio kapiten u duelu sa Rusijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter