0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Ivković: Svi će dobiti šansu

Objavljeno: 01.08.13 u 15:31
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković rekao je u četvrtak da će svi igrači, koji se nalaze na pripremama za Evropsko prvenstvo u Sloveniji, dobiti šansu u pripremnim utakmicama da pokažu koliko mogu.

„Posle mnogo uloženog rada tokom priprema u Beogradu, Kranjskoj Gori i Rogaškoj Slatini, sledi nam period pripremnih utakmica, tokom koga ćemo puno raditi na uigravanju tima sa čak osam debitanata. Mnogo očekujemo od pripremnih mečeva. Sigurno će igrači pokazati veliku želju, ali očekujem i dosta grešaka, naročito u prvim utakmicama“, rekao je Ivković za sajt Košarkaškog saveza Srbije.

„Svi reprezentativci će u 11 mečeva, koliko ćemo odigrati u pripremnom periodu, dobiti šansu da pokažu koliko mogu. Mi smo tokom priprema ovog novog i mladog tima, dobili nesporan košarkaški kvalitet i visok nivo atleticizma. Sada sledi veoma važna faza u kojoj sve to treba da pretočimo u kvalitetnu timsku igru“, kazao je Ivković.

Reprezentacija Srbije u petak na turniru „Laško Group“ u Celju počinje seriju pripremnih utakmica pred Evropsko prvenstvo, koje se od 4. do 22. septembra održava u Sloveniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter