0
Košarka

„Orlići“ ubedljivom pobedom do četvrtfinala EP

Objavljeno: 24.07.13 u 17:10

srbija-kosarka-juniori

Muška juniorksa košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u četvrtfinale Evropskog prvenstva u Letoniji pošto je zabeležila i treću pobedu u drugoj fazi takmičenja savladavši Češku sa 99:70 (23:16, 25:17, 25:21, 26:16).

Srpski košarkaši su praktično već posle prvog poluvremena imali pobedu u džepu, ali ih to nije sprečilo da nastave da gaze u istom ritmu i da na kraju trijumfuju sa čak 29 poena razlike.

Đukanović sa 20 poena je bio najefikasniji akter meča, ali je  Jaramaz uz 19 poena imao i 10 skokova pa je on poneo epitet igrača utakmice. Pored njih dvojice dvocifren učinak imao je i Veljković koji je dodao 10 poena.

„orlići“ tako sa učinkom od tri pobede i dva poraza mogu da zauzmu od drugog do četvrtog mesta u grupi E u zavisnosti od rezultata preostala dva meča pa samim tim ne može ni da se nasluti protivnik u četvrtfinalu pogotovo jer je situacija u grupi F još zamršenija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter