0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Maljković: Verujem da ćemo uspeti da se podignemo

Objavljeno: 28.06.13 u 21:30
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektorka reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je posle poraza u polufinalu Evropskog prvenstva od Španije da su se devojke borile do samog kraja.

„Sve smo pokušali, borili se do samog kraja, uspeli da dobijemo sa poenom razlike drugo poluvreme, još ubedljivije poslednju četvrtinu. Međutim, Španija je u ovom trenutku mnogo jači tim. Njihove igračice su ekstra klasa, a sada su bile posebno raspoložene, sve su igrale dobro, sve do jedne se upisale u listu strelaca. Kod nas se osetila energetska potrošnja posle duela sa Italijom, kao i sitne povrede koje su nas sustigle. Videli ste da Ana Dabović nije mogla da pruži maksimum“, rekla je Maljkovićeva.

Iako je poraz bio bolan Maljkovićeva veruje da njene izabranice mogu da se uzdignu i osvoje bronzu.

„Poraz nam je posebno teško pao, jer smo na Vidovadan hteli da obradujemo narod u Srbiji. Bez obzira na sve, verujem da ćemo uspeti da se podignemo, još jednom skupimo i probamo da pobedimo u nedelju, osvojimo medalju. Moje devojke su vrhunski sportisti, pokazaće da mogu da se izdignu posle poraza i još jednom daju sve od sebe“, naglasila je Maljkovićeva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter