0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Đilas zahvalio „večitima“

Objavljeno: 13.06.13 u 23:51
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas uputio je čestitke igračima Partizana i Crvene zvezde na sportskom i fer ponašanju i dobroj igri tokom utakmica finalne serije plej-ofa nacionalne Superlige.

Na zvaničnom sajtu KS S navodi se da se Đilasu posebno dopao način na koji su košarkaši ova dva kluba jedni drugima čestitali posle četvrte utakmice, u kojoj je Partizan pobedio i 12. put zaredom osvojio titulu državnog prvaka.

„Siguran sam da će košarkaši, akteri finala na terenu, zahvaljujući sportskom i fer ponašanju i svemu onome što su pokazali na parketu tokom finalne serije, postati uzor velikom broju najmlađih i dati im podsticaj da se bave košarkom. Na svemu tome im se iskreno zahvaljujem, u ime KSS i u svoje lično ime“, rekao je Đilas.

Partizan je sinoć u hali Pionir savladao Crvenu zvezdu rezultatom 68:52 i trijumfovao u finalnoj seriji plej-ofa ukupno sa 3:1 u pobedama.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter