0
Košarka

Nelson: Moramo da popravimo odbranu

Objavljeno: 01.06.13 u 14:11

nelson

Plejmeker Crvene zvezde Demarkus Nelson rekao je danas da je u drugom meču polufinala plej-ofa protiv Mega Vizure izostala timska igra, ali da je siguran u bolju partiju u „majstorici“ i plasman u finale.

„Bili smo slabi u tranziciji i nikako nismo uspevali da uhvatimo ritam i dođemo do brže igre koja nam više odgovara. Sve te stvari moramo da ispravimo i u nedelju odigramo znatno agresivnije, naročito u odbrani. Ovo je odlučujuća bitka za finale, svi smo veoma motivisani da dođemo do borbe za još jedan trofej, mislim da ćemo svi biti maksimalno spremni“, istakao je Nelson za sajt kluba.

Crveno-beli su juče u Kruševcu izgubili od Mega Vizure sa 73:71, a treći, odlučujući meč igra se u nedelju od 21 sat u hali Pionir.
„Iako imaju dosta mladih igrača, poseduju veliki potencijal i kvalitet i to zahteva maksimalan pristup. Ključ svega leži u dobroj odbrani. Ako budemo dovoljno agresivni u defanzivi to će nam omogućiti priliku za igru u tranziciji i lake poene. Pravi model bi trebalo da bude naša igra iz prvog meča plej-of serije“, dodao je Nelson.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter