0
Košarka

Slavnić: Hrvati mogu da me poljube u stražnjicu

Objavljeno: 31.05.13 u 16:44

zoran-slavnic

Legendarnom Zoranu Moki Slavniću pre nekoliko dana ukazana je velika čast pošto mu je saopšteno da će biti primljen u FIBA kuću slavnih što je poprilično zasmetalo pojedinim hrvatskim medijima koji su istakli da je pre njega to priznanje zaslužio na primer Toni Kukoč, na šta je srpski stručnjak burno odreagovao.

„Te maloumnike iz Hrvatske bih pitao bih znaju li šta je krštenica. Kukoč je mlađi od mene 19 godina. Zašto se boje da i on neće ući? Hrvati bi trebalo da me ljube u zadnjicu. Ja sam za njihovu košarku učinio više nego svi oni zajedno. Ja sam napravio Dražena, Rađu i Kukoča“ – rekao je Slavnić za „Naše novine“.

Slavnića je posebno razbesneo poziv novinara Hrvatske radio-televizije Slavka Cvitkovića.

„Rekao sam mu: „Ustašo, rat se završio“. To sam rekao jer je Cvitković na proslavi „Oluje“ sedeo na tenku i u delirijumu plakao. Takoo vam je kad neko hoće da bude veći katolik od pape“ – komentirao je Slavnić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter