0
Košarka

Kraj za Tander i Bulse

Objavljeno: 16.05.13 u 09:32

nba

Memfi Grizlisi prvi su finalisti plej ofa u istočnoj konferneciji. Oni su u petoj utakmici sa 88:84 savladali Oklahomu Tander i seriju završili sa 4-1.

Sjajno je bio raspoložen Zek Rendolf koji me mel završio sa 28 poena i 14 skokova. Dvocivren broj poena kod Grizlisa još su imali Majk Konli sa 14, Toni Alen sa 11 i Mark Gasol koji je postiao 10 poena.

Grizlisi su ipak ovu utkmicu dobili zahvaljujući odličnoj odbrani koju su odigrali na Kevinu Durentu. Najboljeg igrača Tandera oni su sveli na 21 poen, dok je Serž Ibaka meč završio sa 17 poena.

I aktuleni šampionu Majami Hit svoj posao u polufinalu Istoka završili su u petoj utakmici u kojoj su pobedeli Čikago Bulse sa 94:91 i sa 4-1 u seriji plasriali se u finale konferencije.

Dali su Bulsi sve od sebe na ovoj utakmici kako bi izbegli eliminaciju, odigrali su perfetktnu drugu četvrtinu koji su dobili sa 32:17 ali im ni to nije bilo dovoljno da izbegnu poraz.

Lebron Džejms predvodio je Hit sa 23 poena, 7 skkokva i 8 asistencija, Dvejn Vejd postigao je 18, a Kris Boš 12 poena. Bulsi su imali raspoloženog Karlsoa Buzera koji je ubacio 26 poena uz 14 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter