0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Moramo da zaboravimo ovo što pre

Objavljeno: 28.04.13 u 09:23
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Posle izuzetno teške borbe u polufinalu protiv Radničkog i plasmanom u Evroligu košarkaši Crvene zvezde Telekom nisu imali dovoljno snage da osvoje pehar namenjen pobedniku ABA lige.

„Naše rasterećenje plasmanom u Evroligu nas je dodatno motivisalo da izvučemo poslednji atom snage i pripremimo se koliko je moguće za finale. Partizan je na kraju ipak uspeo da slavi. Mi sada moramo da se okrenemo narednim obavezama i što pre zaboravimo ovo“, izjavio je Dejan Radonjić, trener crveno-belih nakon poraza u finalu.

Odlična igra u odbrani u prvom poluvremenu nije se prenela i na drugo što se posebno odrazilo u trećoj četvrtini kada je Partizan preokrenuo rezultat u svoju korist.

„Kvalitetno smo odigrali odbranu, posebno u prvom poluvremenu. Međutim, kontinuitet je onemogućen u trećoj četvrtini i Partizan je stekao prednost koju je održao do samog kraja. Pokušali smo da ih stignemo, ali ovoga puta bez uspeha“, zaključio je Radonjić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter