0
Košarka

Mi smo spremni, plej of može da počne

Objavljeno: 20.04.13 u 09:51

LBJ + Durent

Večeras su na programu prvi mečevi plej ofa NBA lige u ovoj sezoni. Najveće šanse daju se prošlogodišnjim finalistima Majami Hitu i Oklahoma Siti Tanderu, ekipama koje su najviše pokazale u regularnom delu sezone.

Majami je bio ubedljivo najbolji tim Istočne konferencije sa 66 pobeda i 16 poraza, čak 12 pobeda više od drugoplasiranog Njujorka. Sa druge strane Oklahoma je imala 60 poebda i 22 poraza u veoma izjednačenoj Zapadnoj konferenciji.

Najveću pretnju Hitu i Tanderu predstavljaće Njujork Niksi i San Antonio Sparsi. Veoma dobre partije u regularnom delu sezone pružali su i Denver nagetsi, LA Klipersi ,Memfis Grizliji. Ekipe koje dođu do četiri pobede u duelima prve runde plej ofa plasiraće se u polufinala svojih konferencija.

Dakle, ostaje nam da se večeras zavalimo i uživamo u mečevima plej ofa pošto nas definitivno očekuju veoma zanimljivi dueli.

Parovi prve runde plej ofa:
Majami – Milvoki
Njujork – Boston
Indijana – Atlanta
Bruklin – Čikago
Oklahoma – hjuston
San Antonio – LA Lejkers
Denver – Golden Stejt
LA Klipers – Memfis

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter