0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Gurović: „Osvojićemo sve“

Objavljeno: 13.04.13 u 16:21
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Milan Gurović, pomoćnik prvog trenera Crvene zvezde Vlade Vukoičića, izjavio je za Sportski žurnal da očekuje da će crveno-beli osvojiti sva tri trofeja.

„Osvojićemo trofeje i u preostala dva takmičenja. Imamo veoma kvalitetan tim, ali ni protivnici nisu ništa slabiji. Jednostavno verujem u rad trenera Vukoičića i sportski menadžemnt kluba. Imamo veliki motiv pred nama, a to su učešće u Evroligi naredne sezone i utakmice protiv Barselone, Reala i ostalih evropskih giganata“ – rekao je Gurović.

Podsetimo da je Crvena zvezda već osvojila Kup Radivoja Koraća ove sezone i da su preostala dva trofeja koja su na raspolaganju onaj koji se dodeljuje pobedniku Jadranske lige i onaj koji će dobiti osvajač domaćeg šampionata.

Ipak, čak i da se desi da Crvena zvezda ne trijumfuje na završnom turniru u Laktašima, gde će se u polufinalu sastati sa kragujevačkim Radničkim, mnogi veruju da će uz Partizan sledeće sezone igrati u elitnom evropskom košarkaškom takmičenju pošto Evroliga jednostavno ne želi ekipe manjeg renomea poput Igokee i već spomenutog Radničkog.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter