0
Košarka

Popović vodio Artland do pobede

Objavljeno: 11.04.13 u 10:51

petar-popovic-artland

Košarkaši Artlanda zabeležili su 17. pobedu u Bundesligi nakon što su na svom parketu bili bolji od Bajrojta rezultatom 73:60 (39:32).

Artland je lako uspostavio kontrolu na terenu došavši brzo do osetnijeg vođstva a nakon prve četvrtine koja je okončana njihovom prednošću od 18:13, na startu druge su sa trojkom i dva vezana poena iz igre najavili i pobedu.

Najbolji pojedinac susreta bio je srpski internacionalac Petar Popović koji je za samo 18 minuta postigao čak 15 poena, šutirajući 5/9 za dva poena i imajući besprekoran učinak sa linije slobodnih bacanja (5/5). Pritom je imao pet skokova, koliko i njegovi saigrači Entoni King i Johanes Štraser. Uz Popovića, najefikasniji pojedinac u Artlandu bio je i Demond Malet sa 15 poena, dok je Branislav Ratkovica dodao šest.

Artland je na odličnom šestom mestu na tabeli, a u narednom kolu 14. aprila gostuje učesniku ovogodišnjeg Evrokupa, Ulmu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter