1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević uzburkao duhove

Objavljeno: 09.04.13 u 10:01
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U dokumentarnom filmu o Leu Vestermanu, koji je snimila francuska televizija Kanal plus, trener Partizana Duško Vujošević je izjavio da mu je jedan od najvećih uspeha u karijeri to što ga mrze navijači Crvene zvezde.

„Kurir“ se potrudio da za mišljenje o ovoj Vujoševićevoj izjavi pita nekoliko istaknutih Zvezdaša.

„To je njegovo mišljenje i ima puno pravo na njega. Međutim, Dule debelo greši jer najveći uspesi u sportu su osvojeni trofeji i poštovanje rivala. Ubeđen sam da je cilj ovakvog nastupa udvaranje navijačima Partizana“ – izjavio je Dule Savić.

Dragiša Binić je uporedio Japan i Srbiju, ali je i upozorio do čega može da dovede ovakav Vujoševićev gaf.

„Igrao sam u Japanu i gledao navijače koji podržavaju dobar fudbal, bez obzira na protivnika. Zatim čujem da Vujošević izgovara nešto ovako. To je bolesno, čist kompleks. Međutim, država bi trebalo da reaguje jer to što Vujošević priča može da bude okidač za pokolj na ulici“ – kazao je Binić.

Zoran Slavnić ima razumevanje za trenera Partizana

„Znam kakav je osećaj kad ti suprotna strana ne može ništa, osim da te mrzi. Razumem Vujoševića i to da ga toliko navijača Zvezde ne podnosi, ali ne mogu da verujem da nije pronašao lepše uspomene pored svih osvojenih trofeja i dobrih rezultata“ – rekao je Moka.

0
0

1 Komentara

  1. hahahah slusaj ovog Binica….. idi „centrisi Dragisa“ a i ovaj iskompleksirani „trener u pokusaju“ Slavnic,ne zna se ko je smesniji. E moj Slavnicu lepo ti je rekao Obradovic kad si isto tako komentarisao o njemu – „kad budes osvojio kao trener ono sto sam ja osvojio,onda mozes da mi se javis“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter