0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Popovićev Artland bolji od Pešićevog Bajerna

Objavljeno: 31.03.13 u 10:42
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Artlanda pobedili su Bajern sa 70:66 u derbi meču 29. kola Bundeslige, a dobru partiju ponovo je zabeležio Petar Popović.

’Zmajevi’ su tako došli do 16. pobede ove sezone i ostali na šestom mestu, dok je minhenski tim i dalje treći sa 18 trijumfa i 11 poraza.

U prvoj četvrtini je viđena neizvesna borba, ali su potom Popović i njegovi saigrači zaigrali mnogo bolje i pred poslednju četvrtinu imali su 12 poena prednosti. Ipak, usledilo je buđenje Bajerna, ali je Artland, ipak, uspeo da spreči preokret.

Popović je postigao deset poena i imao tri skoka u trijumfu svog tima. Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Brajs Tejlor sa 16 poena, dok je dva manje postigao Entoni King, koji je imao i pet skokova.

U poraženom timu, koji sa klupe vodi Setislav Pešić, istakao se Robin Bencing sa 14 poena, dok je srpski košarkaš Aleksandar Nađfeji upisao dva poena i pet asistencija.

U narednom kolu, Artland sledeće subote od 19.30 gostuje Ludvigsburgu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter