1
Košarka

Toplotni udar se nastavlja

Objavljeno: 14.03.13 u 11:41

lebron

Vrelina iz Majamija nastavlja da prži protivinke. Ovog puta Hit je pobedio ekipu Filadelfija 76ersa 98:94, pa je ekipa sa Floride stigla do 20 uzastopne pobede u šampionatu što je treći najduži niz nepobedivosti u istoriji NBA.

Siksersi su pružili dobar otpor ali je HIt imao previše dobro raspoloženih igrača da bi momci iz Filadelfije uspeli da izbore više od časnog poraza.

Lebron Džejms imao je učinak od 27 poena i 8 asistencija, Dvejn Vejd ubacio je 21 koš uz 8 skokova, dok je Rej Alen utakmicu završio sa 12 poena.

Tadeus Jang je bio najbolji kod Siksersa sa 24 poena i 15 skokova, a Džru Holidej je pored 21 poena upisao i 7 asistencija.

Lejkersi su protiv Atlanta Hoksa doživeli neprijetnu situaciju koja nema veze sa porazom od 96:92, već sa povredeom skočnog zgloba Kobija Brajanta. Sve se dogodilo na samom kraju utakmice prilikom Brajantovog prodora ka košu, a do ovog trenutka još nije poznato da li če i koliko „Crna Mamaba“ morati da pauzira. Detalje sa ove i ostalih utakmica pogledajte u pregledu dana.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Toplotni udar se nastavlja | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Heya i am for the first time here. I came across this board and I find It really useful & it helped me out much. I hope to give something back and aid others like you aided me.
    uMwAlaq

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter