1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: starsport

Završni turnir ABA lige ipak u Beogradu

Objavljeno: 12.03.13 u 12:15
FOTO: starsport
FOTO: starsport

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS) i gradonačelnik Beograda Dragan Đilas potvrdio je danas da je posle sastanka sa prvim čovekom Jadranske lige Romanom Liscem prihvatio da se finalni turnir regionalnog takmičenja održi u glavnom gradu Srbije, prenosi Tanjug.

„Obavestio sam gospodina Lisca da mi kao grad ne možemo da platimo 100.000 evra, koliko domaćiin plaća Jadranskoj ligi, ali da smo spremni da obezbedimo besplatno korišćenje Arene ili Pionira, u zavisnosti od toga za koju se od ove dve hale organizator odluči. Jedini moj zahtev bio je da Jadranska liga plati osiguranje dvorane od nastanka potencijalne štete, što je deo standardne procedure prilikom održavanja bilo koje manifestacije. Razgovarali smo i o problemu bezbednosti, s obzirom na dešavanja na finalu Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu i uputio sam gospodina Lisca da to pitanje reši u dogovoru sa nadležnim državnim organima“, kaže se u Đilasovoj izjavi dostavljenoj Tanjugu.

Finalni turnir Jadranske lige održaće se od 25. do 27. aprila.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title ZavrÅ¡ni turnir ABA lige ipak u Beogradu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. I’m not sure where you’re getting your information, but great topic. I needs to spend some time learning much more or understanding more. Thanks for magnificent information I was looking for this image1

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter