1
Evroliga

Krle doneo pobedu armejcima

Objavljeno: 01.03.13 u 18:56

CSKA

Košarkaši CSKA dočekali su u Moskvi Albu, koju sa klupe vodi srpski trener Saša Obradović, i savladali ih sa 80:65 (20:16, 24:17, 19:21, 17:11) u 9. kolu Top 16 faze Evrolige.

Samo u prvih nekoliko minuta košarkaši Albe su predstavljali problem domaćem CSKA koji je krajem prve i početkom druge četvrtine napravio seriju od 17:0 i praktično došao u situaciju da mirno odigra do kraja.

Na poluvremenu su imali 11 poena prednosti i to vođstvo održavali sve do kraja meča. Moskovljani su bili odlični u šutu za tri poena (8-16) i napravili su duplo više asistencija od rivala (22/11).

Nenad Krstić je sjajno predvodio CSKA sa 20 postignutih poena uz 4 skoka i 4 asistencije. Vladimir Micov je ubacio 10 poena  uz 3 skoka i 2 asistencije, a Miloš Teodosić je dodao 9 poena uz 4 skoka i 3 asistencije. Najefikasniji u timu Saše Obradovića bio je Dašon Vud sa 11 poena.

CSKA je zabeležio šestu pobedu i uz tri poraza nalaze se na 3. mestu E grupe, dok se Alba nalazi na 7. mestu sa samo jednim trijumfom iz devet utakmica.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Krle doneo pobedu armejcima | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Casana blog for anyone who wants to act out out nigh this topic. You observation so some its near exhausting to present with you (not that I real would want…HaHa). You definitely put a new stunting on a substance thats been shorthand about for period. Precise force, only zealous!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter