0
Košarka

Maljković: Nema favorita

Objavljeno: 20.02.13 u 14:24

zkk-partizan1

Košarkašice Partizana se sastaju u četvrtfinalu Kupa Milana Cige Vasojevića sa večitim rivalom Crvenom zvezdom, a trener crno-belih Marina Maljković ističe da svi imaju podjednake šanse za osvajanje trofeja.

„Svi učesnici finalnog turnira Kupa Milan Ciga Vasojević apsolutno imaju podjednake šanse ove godine. Plasman su ostvarili veoma dobri timovi. Mi ćemo se truditi da odigramo dobro, da pokažemo kvalitetnu košarku, a isto tako očekujem da će biti i kvalitetno suđenje“,  istakla je Maljkovićeva.

Prva prepreka košarkašicama Partizana biće Crvena zvezda koja po rečima Maljkovićeve ima mlad i talentovan tim.

„Što se tiče Crvene zvezde, posle Rume i Smedereva, treću godinu uzastopno Partizan za prvog protivnika u četvrtfinalu Kupa ima ‘crveno-bele’. U pitanju je izuzetno talentovan i mlad tim i očekujem veoma tešku utakmicu“, napominje Maljkovićeva.

Kapiten Milica Dabović ističe da samo uz kvalitetan pristup i veliku ozbiljnost Partizan može do pehara u Kupu.

„Mi jesmo favoriti na papiru, ali papir ne igra. Moramo dati sve od sebe na terenu, jer ćemo igrati protiv kvalitetnih rivala. Ja verujem u moje saigračice i u konačni trijumf“, rekla je Dabovićeva.

Program na Kupu Milan Ciga Vasojević u četvrtak od 17 časova otvaraju Vojvodina i Šabac, i bolji iz tog duela u subotu će igrati u polufinalu sa pobednikom ‘večitog’ derbija. U petak su na programu preostali mečevi četvrtfinala, od 17 časova igraju Radivoj Korać i Radnički, a od 19.30 Vršac i Jagodina 2001.

Polufinalni mečevi igraju se u subotu od 17 i 19.30, dok je finale zakazano za nedelju od 18 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter