0
Košarka

Đilas poziva večite na sastanak

Objavljeno: 20.02.13 u 19:09

DEJAN BODIROGA I DRAGAN DJILAS

Nakon pisma koje je predsedniku Košarkaškog saveza Srbije uputio Nebojša Čović, a u svrhu smirivanja strasti na relaciji Crvena zvezda – Partizan, saopštenjem koje vam prenosimo u celosti oglasio se i Dragan Đilas.

KSS je uvek spreman da organizuje bilo koji sastanak koji bi doprineo smanjenju tenzija među klubovima. Upravo na taj način sam se ponašao i prilikom nemilih dešavanja na finalnoj utakmici Kupa Radivoja Koraća u Kragujevcu. Da bi do sastanka došlo potrebno je da postoji iskrena spremnost oba kluba za razgovor.

Učiniću sve, što je u mojoj moći, da se dijalog dva kluba iz medija premesti na košarkaški teren, jer je svima jasno da teške reči koje se izgovaraju neće doprineti razvoju srpske košarke. I ovom prilikom napominjem da KSS nema ingerencije nad domaćom ligom, ali da smo spremni da ih preuzmemo kako bi obezbedili regularnost takmičenja i učinili sve da se scene iz K ragujevca ne ponove.
U skladu sa takvom namerom organizovaćemo sastanak sa predstavnicima Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije tokom naredne nedelje. Očekujemo da na tom sastanku budu prisutni predstavnici svih zainteresovanih klubova.

Predsednik KSS
Dragan Đilas

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter