0
Košarka

Terens Ros pobedio u zakucavanju

Objavljeno: 17.02.13 u 09:18

Terens Ros

Tradicionalno takmičenje u zakucavanju na Ol Star vikendu NBA lige u Hjustonu donelo nam je pregršt novih fenomenalnih poteza koje ćemo gledati po 100 puta i pitati se kako oni to rade.

Ove godine najbolji u zakucavanju bio je košarkaš Toronto Reptors, Terens Ros koji je u finalu takmičenja nadmašio Džeremi Evansa iz Jute Džez.

Najbolji u šutiranju trojki ove godine je plejmejker Klivlend Kavalirsa Kajri Irving koji je u finalu savladao Meta Boner iz San Antonio Sparsa.

Irving je nadmetanje počeo odličnim šutem 7 od 7, da bi završio sa 23 poena, samo dva poena slabije od rekorda koji dele Kreg Hodžs i Džejson Kapono. Boner je takmičenje završio sa 20 poena.

Takmičenje timova u šutiranju (Shooting Stars), pripalo je predstavnicima iz Majamija Krisu Bošu iz Hita, Svin Keš, WNBA zvezdi i članu Kuće slavnih Domoniku Vilkinsu.

Novajlija Portlanda Demijan Lilard pobednik je takmičenja u veštinama. On je u finalu nadmašio beka Filadelfije Džrua Holideja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter