0
Košarka

Ivona Bogoje stigla u Partizan

Objavljeno: 12.02.13 u 21:51

bogoje-ivona

Ženski košarkaški klub Partizan Galenika u završnici MŽRK lige dobio je veliko pojačanje. Veteranka Ivona Bogoje (193 cm, 36) nosiće crno-beli dres do kraja sezone odnosno pokušaće da odmeni Jelenu Antić koja će zbog povrede kolena da propusti ostatak sezone.

„Prvi utisci su sjajni. Izuzetna mi je čast što sam postala deo jedne tako velike institucije, jednog velikog kluba. Za igračice u mojim godinama to predstavlja veliki izazov. Uzbuđena sam kao malo dete, kao da prvi put odlazim od kuće. Drago mi je da smo pronašli zajednički interes. Saigračice su sjajne. Ja trenutno fizički nisam na tom nivou na kome su one, ali ću dati sve od sebe. Moram da se uklopim, jer mi je to posao“ – rekla je hrvatska košarkašica koja je u Partizan stigla iz zeničkog Čelika.

Ekipu Partizana ove nedelje očekuju dve poslednje utakmice sezone u MŽRKL-u – u četvrtak od 18 časova u svojoj dvorani crno-bele će dočekati upravo Čelik, dok će dan kasnije gostovati Vršcu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter