0
Evrokup

Grobari zapalili navijača

Objavljeno: 11.02.13 u 10:13

nered1

„Izgredi navijača na finalnoj utakmici završnog turnira Kupa Radivoja Koraća počeli su kada su navijači Partizana ubacili na tribinu navijača Crvene zvezde, udarali ga, skinuli mu dres i zapalili“, rečeno je Tanjugu.

Pripadnici Žandarmerije reagovali su odmah i uspeli da spreče incidente većih razmera, a ističe se da i medju žandarmima ima četvoro lakše povredjenih.
U Policijskoj upravi navode da, pošto su žandarmi smirli situaciju 45 minuta od prekida, kada su se košarkaši vratili na teren i počeli da se zagrejavaju za nastavak meča, trener Partizana Duško Vujošević je ustao sa klupe i krenuo ka predsedniku Crvene zvezde Nebojši Čoviću.
Tada je, kako tvrde u policiji, „došlo do koškanja među njima“, kao i da je tenziju smirio predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas.
Posle toga je odlučeno da se utakmica definitivno prekine i da se nastavak odigra u ponedeljak od 19 sati bez prisustva publike.
U policiji navode „da pre, u toku i posle utakmice u gradu nije bilo incidenata“, kao i da su nešto posle ponoći svi navijači ispraćeni iz Kragujevca.
Policija je potvrdila da je snimala utakmicu, koja je prekinuta u 26. minutu pri rezultatu 43:43.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter