0
Evrokup

Đilas: Priča koja predugo traje

Objavljeno: 11.02.13 u 14:36
dragan djilas
Posle saopštenja kojima su se oglasili večiti rivali i predsednik Košarkaškog Saveza Srbije Dragan Đilas održao je konferenciju za novinare povodom prekida finala Kupa Radivoja Koraća.

„Moramo da vidimo šta Savez može da se zaustavi ogroman stepen agresije u košarci. Problem sa huliganima dugo traje i nije povezan samo sa fudbalom, već prelazi i na košarku. Mislim da bi zakonska regulativa morala da se menja i da je prisustvo policije neophodno od starta, a ne kada se to desi. Sve ovo je posledica priče koja predugo traje“, istakao je Đilas.
One se potom osvrnuo na odnose dva kluba, kao i na neke detalje sa prekinutog meča.
„Ono što znam to je da postoji sukob između Vujoševića i Čovića i to se prenosi na navijače. Konkretno, kada se očekivao nastavak meča, po mom mišljenju Vujošević je trebalo da vodi zagrevanje, a ne da ide kod Čovića. A onda se desilo šta se desilo“, rekao je predsednik KSS
On je takođe istakao da slika sa parketa treba da bude primer, odnosno da su igrači položili ispit.
„Ponašanje navijača bilo je sramno. Na poluvremenu sam tražio od sudija da, ako navijači i dalje budu vređali porodice igrača i funkcionera, da se meč prekine. Za razliku od toga ponašanje igrača bilo je na visokom nivou. Kada sam video da se zagrevaju zajedno, rešio sam da se utakmica ne prekida potpuno, već da se nastavi u ponedeljak“, otkrio je Đilas.
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter