0
Košarka

Novi trijumf „crno-belih“ dama

Objavljeno: 06.02.13 u 23:14

kk partizan

Košarkašice Partizana Galenike i dalje su nezaustavljive, a u 20. kolu regionalne MŽRKL lige slavile su na gostovanju Mladom Krajišniku sa 78:58.

Izabranicama Marine Maljković to je 18. trijumf u nizu, posle kojeg su i dalje ubedljivo prvoplasirane na tabeli.

Meč je bio u egalu samo u prvoj četvrtini, koja je završenena nerešenim rezultatom 17:17. Od tada su ’crno-bele’ krenule ofanzivnije, što je rezultiralo povećavanjem prednosti do kraja susreta.

Najbolja u redovima Partizana bila je Nevena Jovanović sa 14 poena i četiri skoka, dok su čak četiri njene saigračice meč završile sa po 12 poena. To su bile Tamara Radočaj, Lidija Vučković, Kristina Baltić i Milica Dabović. Mandićeva i Baltićeva su uz to imale i po sedam skokova. Kod Mladog Krajišnika istakla se Anđela Delić sa deset poena.

Ostale su još dve utakmice do kraja regularnog dela šampionata. Volele bismo da ostvarimo lep uspeh i na kraju da takmičenje završimo bez poraza – rekla je Marina Maljković, trener „crno-belih“.

Do kraja regularnog dela MŽRK lige košarkašice Partizana dočekaće Čelik iz Zenice 14. februara u Hali sportova, a dan kasnije igraće u Vršcu protiv istoimene ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter