0
AdmiralBet ABA Liga

Božić: „Prava odluka“

Objavljeno: 28.01.13 u 19:22

Bozic-Petar

Petar Božić smatra da je prihvatanjem poziva iz Partizana da se priključi stručnom štabu doneo najbolju odluku za početak svoje trenerske karijere.

„Doneo sam odluku da završim svoju igračku karijeru koja je bila uspešna onako kako nisam ni sanjao da će biti i da nastavim da se bavim košarkom kao trener. Dobio sam ponudu Partizana da budem deo stručnog štaba i to je najbolje što je moglo da mi se desi – da dobijem šansu u klubu u kome sam stekao afirmaciju, ostvario najveći uspeh, i to pored trenera uz koga sam se i najviše afirmisao kao igrač“, kazao je Božić i nastavio:

„Upoznat sam sa načinom rada i odnosom prema obavezama svih ljudi u Partizanu. Pored velikog igračkog iskustva koje imam, smatram da sam na novoj funkciji početnik, ali važno mi je što sam u takvoj sredini, u takvom klubu, gde mogu najviše i najbolje da naučim. Drago mi je što ću imati prilike da radim sa mladim i izuzetno perspektivnim igračima, koji će uz pravi rad jednog dana biti i veliki asovi“, istakao je novi saradnik Duška Vujoševića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter