0
Evrokup

Štimac u dabl-dabl ritmu

Objavljeno: 23.01.13 u 21:30

štimac

Košarkaši Banvita pobedili su Trijumf sa 86:79 u trećem kolu druge faze Evrokupa, a jedan od najkorisnijih igrač u tom trijumfu bio je Vladimir Štimac, koji je ponovo upisao dabl-dabl.

 Centar srpske reprezentacije je za 26 minuta na terenu postigao deset poena, imao deset skokova i četiri asistencije, što mu je bilo dovoljno za indeks korisnosti 17.

-Opustili smo se malo u trećoj četvrtini, ali se na svu sreću sve završilo kako treba. Trijumf igra košarku sa dosta tempa i tranzicije, pa su nam tu pravili problem. Ovu pobedu smo već arhvirali i gledamo na sledeću utakmicu, jer nam je važno da igramo dobro u kontinuitetu – rekao je Štimac.

Najefikasniji igrač utakmice bio je Čak Dejvis sa 26 poena, dok je Kejlin Lukas dodao 15 poena. U redovima Trijumfa, Tasamin Mičel je postigao 22 poena i imao osam skokova, dok je Juval Naimij dodao 20 poena.

Banvit je tako došao do drugog trijumfa u drugoj fazi Evrokupa i sada ima isti skor kao podgorička Budućnost i Budivelnik, dok je Trijumf poslednjeplasirani sa tri poraza.

U narednom kolu, 30. januara, Banvit gostuje upravo Trijumfu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter