0
Košarka

Pobede Niksa i Baksa

Objavljeno: 13.01.13 u 21:59

Niks

Niksi su u Medison Skver Gardenu prekinuli niz od tri vezana poraza savladavši Hornetse. Posle ranog egala, domaći su preko raspoloćenog Mela napravili +10 i nisu sipuštali prednost do kraja meča. Entoni je meč završio sa 27 poena i sedam skokova i to mu je 24. put zaredom da ima više od 20 poena na meču. Dobar je bio i ruki Kouplend sa 22 poena(4/8 za tri). Kog gostiju istakao se Gordon sa 22 poena ali uz loš procenat šuta iz igre.

Bez Andrea Barnjanija Toronto nije uspeo da nastavi niz pobeda. Balsi su u prvoj četvrtini gubili i sa 20 razlike ali sjajnom igrom i drugoj i poslednjoj deonici su dpšli do pobede. Brendong Dženings je imao 19 poena uz 10 asistencija a isti broj poena uz 6 skokova imao je Henson koji nije bio starter. Kod Raptorsa je klupa potpuno zakazala i postigla ukupno samo 7 poena. Starteri su se nadavali koševa ali je Toronto izgubio, DeRozan je imao 23 koša, Džonson 22, Kalderon 21 i Dejvis 20.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter