1
AdmiralBet ABA Liga

Dašić objasnio otkazivanje transfera u Cedevitu

Objavljeno: 05.01.13 u 17:02

dasic

Uprava Bešiktaša mu nije izdala ispisnicu, tako da je formalno još član turskog tima, pa samim tim nije mogao da pojača Cedevitu.

„Istina je da sam na stolu 11 dana imao ponudu Cedevite, ali nije bilo do mene. Uprava Bešiktaša mi nije izdala ispisnicu, oni nisu mogli da čekaju, tako da je propao transfer. Žao mi je zbog svega, imao sam želju da sarađujem sa Acom Petrovićem, ali u pitanju je viša sila. Tu nisam mogao ništa da uradim. Nisam mogao istovremeno da imam potpisan ugovor sa dva tima, jer u toj situaciji ne bih mogao da igram za Cedevitu, pa čak ni da treniram sa njima. Sada mi ostaje da čekam papire, a potom da razmišljam o novom klubu“, rekao je Dašić.

Dašić je karijeru počeo u redovima Budućnost Volija, a potom je igrao za Real Madrid, Gran Kanariju, Lotomatiku, Olimpiju i od letos je član Bešiktaša.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title DaÅ¡ić objasnio otkazivanje transfera u Cedevitu | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter