0
Košarka

Odlično veče srpskih košarkaša

Objavljeno: 23.12.12 u 14:24

Nemanja Aleksandrov pružio je odličnu partiju u dresu Pepinstera, ali je njegov tim na kraju izgubio od Antverpena sa 102:78.

Aleksandrov je postigao 24 poena i zabeležio je 6 skokova za 33 minuta igre, ali to nije bilo dovoljno ni da se ublaži poraz Pepinstera.

Odličnu partiju pružio je i Petar Popović u dresu Artlanda. Njegov tim pobedio je Trir sa 79:77 u 14. kolu Bundeslige i sada se nalazi na 7. mestu na tabeli.

Popović je dosta doprineo pobedi Artlanda jer je za svega 14 minuta provedenih na terenu ubacio 15 poena, upisao dva skoka i tri asistencije.

Turski Benvit nastavio je sa odličnim rezultatima. Ekipa iz Bandirme je savladala Hadžetepe sa 90:71 i tako došla do skora od 10 pobeda i dva poraza.

Vladimir Štimac je suvereno vladao u reketu i sa 11 skokova, 6 poena i po tri blokade i asistencije bio jedan od najzapaženiih u pobedi Benvita.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter