1
Košarka

Stiže raspoloženi Kahasol

Objavljeno: 10.12.12 u 18:42

Košarkaši Kahasola zabeležili su tek drugi trijumf u španskoj Endesa ligi ove sezone. Ekipa Aita Garsije Renesesa je na gostovanju u Bilbau slavila rezultatom 79:76 i u dobrom raspoloženju stižu u Beograd na megdan Crvenoj zvezdi.

Najzaslužniji za trijumf tima iz Sevilje bio je Tomas Satoranski koji je uz postignutih 18 poena utakmicu rešio pogotkom u poslednjih desetak sekundi, a potom i iskoristio dodatno slobodno bacanje.

Solidnu partiju pružili su i srpski košarkaši Luka Bogdanović i Milenko Tepić. Luka je postigao 13 poena uz 5 skokova, a Milenko 7 ponea. Milovan Raković je za domaće upisao 10 poena.

Crvena zvezda je obezbedila plasman u narednu fazu takmičenja, a košarkaši Kahasola će morati da pobede crveno bele u sredu u Pioniru ukoliko žele da prođu dalje, ali će i m biti potrebna i pobeda Orlana na gostovanju Dinamo Sasariju.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Stiže raspoloženi Kahasol | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. What a super blog! to a great deal info and a extremely short lifestyle hehehehe continue to keep it up, excellent operate
    sJasonBlacke

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter