0
AdmiralBet ABA Liga

Nema više osporavanja

Objavljeno: 03.12.12 u 22:26

Košarkaši Igokee više se ne mogu smatrati iznenađenjem u regionalnoj košarkaškoj ABA ligi. Sinoć su Igosi u prepunoj dvorani u Laktašima pregazili ekipu Partizana rezultatom 73:50, te su na taj način ostali usamljeni na vrhu tabele.

Jedan od najiskusnijih košarkaša Igokee i jedan od najboljih u sinoćnom trijumfu, Milan Dozet  kaže da je dobra timska odbrana odučila meč.

“Nismo imali imperativ pobede ni od trenera Bajića ni od Uprave, trebalo je samo da odigramo na nivou na kojem smo do sada igrali, pre svega u odbrani i mislim da je to presudilo.

Mislim da smo imali odličnu timsku odbranu sa neutralisenjem nekog njihovog skoka i uz pomoć sa strane to je rezultiralo velikim brojem oduzetih lopti Partizanu i nekim dosta lakim poenima iz polukontre i kontre. Nisu se snalazili na našu agresivnu odbranu, a nama je samo dalo vetar u leđa, odnosno tu neku opuštenost iz odbrane mogli smo da prenesemo u fazu napada“, izjavio je Dozet

Dozet takođe kaže da posle ove pobede više niko ne sme da potcenjuje Igokeu.

‘O Igokei se pričalo o iznenađenju još od početka, prvo su nas osporavali da smo u prvih par kola igrali lakše utakmice iako smo imali prva dva gostovanja Širokom i u Kragujevcu, posle toga su nas osporavali kako smo rano ušli u formu a drugi nisu u formi, sad te priče padaju u vodu“, izjavio je Dozet.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter