0
AdmiralBet ABA Liga

Navijači izvinite

Objavljeno: 03.12.12 u 12:38

Trener crno belih Dule Vujošević je bio nezadovoljan i igrom i rezultatom.

“Čestitam ekipi Igokee, igračima, stručnom štabu i rukovodstvu kluba na velikoj pobedi koja je apsolutno zaslužena. Oni su večeras u svakom smislu nadigrali Partizan i to na način koji ovog momenta ne mogu da objasnim. Mi nismo, bez obzira na verovatno prisutan umor, pružili maksimum. Na neki način stavljen je znak pitanja iznad imena kluba, malo je i pitanje samopoštovanja, ali dobro.

Dešava se jednom godišnje ovakva utakmica, a ako je jednom godišnje, nekako može da se podnese. Izvinjavam se našim navijačima, i u svoje ime i u ime tima, koji su došli da nam pruže podršku, naravno ostali smo im dužni i nadam se da kao časni ljudi, što večeras nismo baš demonstrirali, da ćemo taj dug što pre vratiti”, po završetku utakmice u Laktašima rekao je trener Partizana mt:s Duško Vujošević.

Trener Igokee Dragan Bajić kaže da je njegov tim zaslužio da bude na čelu tabele.

“U najavi utakmice rekao sam da je najbitnije da zaustavimo skok u napadu i unutrašnju igru Partizana. Mislim da smo u tome i uspeli, sveli smo Partizan na 50 poena, a napad je dosta dobro funkcionisao i mislim da smo zasluženo pobedili. Na početku sezone bio nam je cilj da opstanemo u ligi, ali mislim da smo zaslužili čelo tabele”.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter