0
Košarka

Poraz Lejkersa u poslednjoj sekundi

Objavljeno: 28.11.12 u 10:14

Pejsersi su savladali Lejkerse rezultatom 79:77, košem u poslednjoj sekundi u sred Stejples centra. Pokušali su doktori jezeraša da oporave bolesnog Kobija za večeras i recimo da su uspeli u tome.

Kobi je proveo u krevetu ceo dan slušajući Boba Marlija i oporavio se dovoljno da postigne više poena nego ostatak tima, on je 114. put u karijeri postigao 40 koševa ali uzalud.

U poslednjoj sekundi meča Džordž Hil je preko ruke Hauarda dao koš i naneo Lejkersima osmi poraz od početka sezone. Hil je meč završio sa 19 poena i po pet skokova i asistencija dok je odličan učinak imao i Vest kome su dve asistencije nedostajale za „tripl dabl“ – postigao je 16 koševa, imao je deset skokova i osam asistencija.
https://youtu.be/NHXcyP3ApKo

Dobre igre Kevina Lova su počele da daju rezultate. Minesota je savladala Sakramento sa 97:89 a Lov je imao 23 poena uz neverovatnih 24 skoka. U taboru Kingsa po 20 poena postigli su Tajrik Evans i Demarkus Kazins. Peković je bio dobar sa 16 poena i 8 skokova uz polaganje koje je odlučilo utakmicu.

Filadelfija je uspela da pobedi Dalas što im zadnjih šest puta nije polazilo za rukom.  Trio Tarner, Jang i Holidej je izrešetao Dalas sa 22, 20 i 18 poena. Za Dalas Kris Kejman je postigao 20 poena, Elton Brend se vratio u Filadelfiju bi svom bivšem timu ubacio 17 poena koliko i Merion.
https://youtu.be/UA-6vAifWtw

Hjuston je pobedio Toronto uz još jednu odličnu partiju Hardena. On je imao 24 poena i 12 asistencija. Kod Toronta je konačno Barnjani igrao malo bolje i postigao 21 poen ali to nije bilo dovoljno.

Dobru partiju u pobedi Finiksa nad Klivlendom u gostima je imao Goran Dragič. On je postigao 19 poena a pomogli su mu Bizli i Skola sa 15 odnosno 14 poena. Opet je sjajan bio Varežao koji je ubacio 20 poena uz 18 skokova, to je  šesti uzastopni put ostvario „dabl dabl“ a trenutno je najbolji skakač NBA lige sa skoro 15 skokova po meču.

Za kraj smo vam ostavili pregled dana.

https://youtu.be/8ZRGsCI4tE4

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter