0
Košarka

Niksi se vratili na pobednički put

Objavljeno: 25.11.12 u 23:27

Posle dva vezana poraza Niksi su na pravi način pokazali da su i dalje ekipa koja pretenduje za najviši plasman. Njujork je prosto zatrpao koš Detroita trojkama koje su šutirali bolje od 50% a dali su ih čak 17.

Standardno najbolji je bio Karmelo Entoni sa 29 poena a pomogli su mu Stiv Novak sa 19 odnosno Smit sa 15 koševa i 10 skokova, isti broj poena imao je i veteran Rašid Valas. Kod Detroit Pistonsa jedini vredan pomena je bio Brendon Najt sa 21 košem i 5 uspešnih dodavanja.

 

San Antonio se mučio protiv večeras žilavog Toronta. Ipak su na kraju posle dva produžetka Mamuze slavile i četvrtu uzastopnu pobedu. Ponovo su San Antonio nosili veterani, Toni Parker je sa 32 poena, 6 skokova i 5 asistencija bio najbolji pojedinac utakmice, Tim Dankan je dodao 26 poena uz 5 skokova i 6 asistencija, a Manu Đinobili zabeležio je 15 poena , 7 skokova i 5 asistencija. Treba li podsetiti da njih trojica zajedno imaju mnogo preko 100 godina.

Demarkus Derozan je sa 29 poena predvodioToronto, a dobar je bio i litvanski centar Valančijunas, koji je meč završio sa 22 poena. Andrea Barnjani se silno izbrukao večeras postigavši samo 5 poena uz šut za tri 0/7.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter