0
Evrokup

Boža Maljković dao ostavku!

Objavljeno: 20.11.12 u 14:12

Posle lošeg starta sezone Cedevita je vezala dve pobede u Evroligi, a u ABA ligi se nalaze na trećem mestu, taman kad se mislilo da su se Zagrepčani na pravom putu usledilo je jako loše izdanje protiv Solnoka. Iako su pobedili Cedevitaši su uspeli da toliko iznerviraju svog trenera da podnese ostavku

Nakon pobede protiv Solnoka trener Cedevite Božidar Maljković bio je veoma ljut na svoje igrače. On je, kao i mnogi drugi, očekivao da će Zagrepčani u ovom susretu mnogo lakše doći do pobede. Ali, Cedevitaši ponovno nisu u ABA ligi imali jednak pristup kao i u Evroligi.

„Ja sam toliko ljut na moju ekipu… I na sebe, naravno. Ja sam čovek koji je strašno samokritičan, tako da mi je teško i govoriti na konferenciji. Ko zna po koji put imali smo najozbiljniju moguću pripremu, najozbiljnije treninge, sastanke, video-analizu itd.

I ne pomaže. Tako da je u mojoj glavi svašta. Što se tiče analize utakmice, bila je to klasična utakmica. Kad se uđe meko, sa podcenjivanjem… Ja mislim da bi mi večeras i sa Zabokom, uz puni respekt Zaboka i bilo koje druge ekipe, imali isti problem“, rekao je vidno iznerviranii Maljković.

Maljković je za svoje igrače imao poruku: „Ljut sam na celu ekipu. Trebali bi se igrači zabrinuti zbog svog odnosa prema profesionalnim obavezama, a i prema svom novcu. Znam šta ulažem, a kad se izgubi utakmica onda sam ja jedini krivac. I dobro, u redu je, ja se slažem da bude tako. Tako da je u mojoj glavi svašta.“

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter