0
Košarka

Aj pa sa srećom

Objavljeno: 18.11.12 u 18:00

Žrebanje za Evropsko prvenstvo u košarci održaće se u nedelju uveče u Postojnskoj jami u Sloveniji.

Prvenstvo će biti organizovano od 4. do 22. septembra iduće godine u nekoliko slovenačkih gradova, a predtakmičenje u Kopru, Celju, ljubljanskoj dvorani Tivoli i na Jesenicama. Finale će se igrati u ljubljanskoj dvorani u Stožicama.

Ekipa Srbije kao najslabije plasirana na prošlom evropskom prvenstvu je u poslednjem, petom bubnju za žrebanje.

Spektakl u Postojni će početi koncertom, a nakon žrebanja u 18 časova, koje će prenositi i Televizija Slovenija, na improvizovanom terenu će se održati košarkaška utakmica koju će gledati oko 700 gostiju.

Dogadjaju će prisustvovati i u njemu učestvovati poznata imena košarke, medju kojima i Boško Boša Tanjević, sadašnji trener reperezentacije Turske koji je 1980-ih doveo sarajevski klub Bosnu iz druge lige za osam godina stručnog rada.

Žrebanju će prisustvovati i bivši košarkaški asovi Ivo Daneu, Rašo Nestorović, Aljoša Žorga, Aleksandar Volkov, Ibrahim Kutlaj, Orge Gabrahosa, Arvidas Sabonis, Dino Menegin i Aleksandar Petrović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter