1
Košarka

Trening u sedam ujutru!

Objavljeno: 12.11.12 u 17:55

Samo nekoliko sati nakon poraza u večitom derbiju crno beli su morali ponovo u Pionir. Dule Vujošević zakazao je trening za ponedeljak u sedam sati ujutru.

 
Ovaj radikalni potez sigurno je došao kao reakcija na dva vezana poraza. Partizan nema vremena za dublje analize i uigravanje nekih novih akcija, jer u četvrtak u okviru 6. kola Evrolige u Pionir dolazi Bešiktaš. Ukoliko crno beli razmišljaju o plasmanu u narednu rundu takmičenja moraju da savladaju tursku ekipu.

 
Sa kojim igračima će Partizan napasti Bešiktaš za sada još nije jasno, pošto kruže glasine da je nekim igračima duel protiv Crvene zvezde bio poslednji u dresu šampiona Srbije. Prvi se na udaru našao Tori Tomas koga bi na mestu plejmejkera trebalo da zameni Nemanja Gordić.

0
0

1 Komentara

  1. When I first saw this title Trening u sedam ujutru! | HotSport – Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme on google I just whent and bookmark it. Howdy. Very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your blog and take the feeds additionally…I am satisfied to locate so much helpful info here in the post. Thank you for sharing…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter