0
Evroliga

Pobedili Pao, Makabi i Alba u dramatičnim završnicama

Veče trilera

Objavljeno: 19.10.12 u 00:00

Nemačka Alba koju sa klupe vodi srpski trener Saša Obradović zabeležila je i drugu evroligašku pobedu pošto je pobedila Šalon sa 74:71. Šalon je imao veliku prednost sve do samog kraja kada Nemci prave seriju 21:5 i u dramatičnoj završnici pobeđuju. Deon Tompson je ubacio 24 poena za Albu (12/14 za dva) dok je u poraženom timu najefikasniji je bio Čikambud sa 20 poena.

Makabi je, takodje, odigrao triler meč protiv Montepaskija. Ponos Izraela je bio pred vratima poraza ali greške su Italijane skupo koštale i Makabi je preko sigurno izvođenih bacanja stigao do pobede 70:68. Najefikasniji kod Makabija bio je Riki Hikmen sa 19 poena, Malkom Tomas je ubacio 14 uz 11 skokova, a i Liroj Elijahu je imao dabl-dabl učinak od 11 poena i 11 skokova. U ekipi Sijene je Marselus Kemp ubacio 16 poena, Bobi Braun 11, a David Mos i Kristjan Kangur po devet. Aleksandar Rašić je ponovo imao skroman učinak i za sedam minuta postigao dva poena.

U Atini je Panatinaikos je neočekivano teško pobedio Kantu sa 78:76, utakmicu je uspeo da prelomi Skorcijanitis sa 19 poena (4sk). U ekipi Kantua po 17 poena su ubacili Gruzijac Markoišvili i Pijetro Aradori.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter