0
Košarka

A da li su je zaslužili?

Duda traži pomoć navijača

Objavljeno: 10.09.12 u 18:48

Trener košarkaške reprezentacije Srbije izjavio je da je i pored teške situacije optimista pred sutrašnji odlučujući duel sa Izraelom.

„Pripremamo se sa samo jednim ciljem, da pobedimo Izrael. Ovi igrači su pružili maksimum, ali takav je sticaj okolnosti i sigurno im sve ovo teško pada, a moj posao je da tim dovedem u situaciju da pobedi. Svesni smo značaja i očekujem podršku publike kako bismo ispunili osnovni cilj. Od 14 igrača koje imam na raspolaganju Paunić i Kešelj su obavili terapije, Teodosić ima bolove u skočnom zglobu, ali očekujem da bude spreman. Izrael igra dobru košarku sa dosta trčanja i ukoliko želimo da ih pobedimo moramo da zaustavimo njihovu prednju liniju u sastavu Tijus-Ohajon-Kaspi. Iz te tranzicije u Tel Avivu smo primili 25 poena i sada moramo da ih sprečimo“, rekao je Duda.

Odlučujući meč se igra sutra od 19:30 u Pioniru a karte za ovaj meč su besplatne.

„Posle najslabije utakmice u kvalifikacijama protiv Estonije sada nas očekuje Izrael. Ostalo je malo vremena, moramo da budemo mentalno spremni i izvučemo pouke, ne samo iz Talina, nego i iz svih prethodnih utakmica“ kaže još Ivković.

Ostaje nada da se navijači nisu umorili od „izvlačenja pouka“ Dudinih izabranika i da će nositi Srbiju do pobede i Eurobasketa u Sloveniji sledeće godine.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter