0
Košarka

Posle brodoloma u Talinu

Duda čestita

Objavljeno: 08.09.12 u 23:26

Posle sinoćne bruke Duda se obratio novinarima:

„Selekcija Estonije je igrala u visokom ritmu svih 40 minuta i gotovo nijednog trenutka nije posustajala. Znali smo da im je šut za tri poena najjače oružje. Šutirali su 31% iza linije 6,75 imali 12 ofanzivnih skokova što im je daleko najbolje ostvarenje u dosadašnjem toku kvalifikacija. U drugom poluvremenu odigrali smo u fazi odbrane ispod očekivanog nivoa. Takođe, koncentracija nam nije bila dobra, ali ponavljam još jednom estonski tim je bio bolji i zasluženo stigao do pobede“, rekao je Ivković.

Dok je Milenko Tepić uveren je da će se on i njegovi saigrači plasirati na Evropsko prvenstvo:

„Utakmica protiv Izraela je krucijalna. Tako ćemo je shvatiti, uložićemo poslednji atom energije, odigrati kolektivno i uveren sam plasirati se na Evropsko prvenstvo“

Da li su oni toliko udaljeni od realnosti pa ovo pričaju ili mi gledaoci nešto bitno propuštamo da vidimo, ne znamo. U svakom slučaju deluje da se trude da ovaj poraz prikažu nebitnim, ili još gore normalnim.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter