2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Partizan/Twitter

TRENUTAK U KOME JE VREME STALO: Da li je Partizan pogrešio zbog selidbe u Arenu?

Objavljeno: 23.10.19 u 10:45

Košarkaši Partizana vratili su se na mesto uspeha halu ‘Aleksandar Nikolić’ a u njoj smo videli košarkašku rapsodiju crno-belih. Zato moramo da se zapitamo, da li je Partizan prerano odustao od ‘Pionira’.

Ne, nije Partizan služio šut za tri poena, ne nije bio favorit u meču. Da, ipak je Partizan pobedio. Iako je većina igrača prvi put odigrala zvaničan meč u nekom evropskom takmičenju u ovoj dvorani videlo se da sve ‘štima’. Igrači su se ponašali prirodno, dobro je Partizan odigrao odbranu protiv velikog favorita ne samo za pobedu nego za osvajanje Evrokupa, ali je pobeda završila u rukama crno-belih.

FOTO: KK Partizan/Twitter

To ne iznenađuje, ‘parni valjak’ je gazio i mnogo veće protivnike u ‘Pioniru’. Na ulazu u dvoranu klubovi su svoju monetarnu vrednost ostavljali pred vratima, a unutra je važila samo hrabrost, inat i surovi kvalitet, a to je oborilo velikane poput Barselone, CSKA, Makabija, kao i mnoge druge ‘favorite’ svojevremeno.

FOTO: KK Partizan/Twitter

Juče je izgledalo kao da je vreme stalo, Vratio se Partizan, ali i njegovi navijači. Crno-beli su u presudnim momentima nošeni neverovatnom navijačkom podrškom uspevali da se povrate u život. Da podignu ritam igre i u dva navrata i da preokrenu, a i protivnički igrači hvalili su atmosferu u kultnoj dvorani.

FOTO: KK Partizan/Twitter

Košarkaški klub Partizan je poput feniksa, ustao iz pepela i ponovo krenuo da uz pomoć navijačka ‘seče’ favorite, a energija sa tribina hranila je Tomasa, Jaramaza, Gordića, Jankovića, Zagorca i drugove. Partizan sa prve pozicije gleda na ostatak grupe, a upravo zbog jučerašnje utakmice moramo da se zapitamo, da li se Partizan olako odrekao ‘Pionira’?

0
0

2 Komentara

  1. Naravno da nije pogrešio! Porediti Arenu sa dvoranom u kojoj ni posle renoviranja ne radi klima/ventilacija, gde nužnici nisu ni oprani, a kamoli renovirani, gde još uvek smrdi farba sa kojom je prefarbana konstrukcija … SMEŠNO JE! A šta tek reći na skandalozno zadržavanje velike grupe navijača (više od 40 minuta), od strane nekog pametnjakovića iz žandarmerije, uskrativši nam jedno od osnovnih ustavom zagarantovanih prava – SLOBODA KRETANJA … ne trebaju nama spoljašnji neprijatelji, sami smo sebi dovoljni.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter