3
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

BAŠ ZAGOLICALI MAŠTU ‘DELIJA’: Jedan portal vidi osvajača Evrolige na klupi Zvezde, da li je realno? (ANKETA)

Objavljeno: 22.10.19 u 19:14

Naravno, narednih dana licitiraće se imenima za novog trenera košarkaša Crvene zvezde, a jedan popularni portal je već dao svoj predlog.

Andrija Gavrilović dobiće vruć krompir u četvrak da vodi tim protiv Barselone. Već smo pisali o tome da bi za njega meč sa Kataloncima mogao da bude prijemni ispit, a ako nadmudri Svetislava Pešića sa Mirotićem i Abrinesom u timu, nema sumnje da će sve spekulacije i kafanske priče stati i da će Crvena zvezda dobiti novog trenera.

Jedno od imena koje se pominje jeste Vladimir Jovanović iz FMP Železnika, ali i šef stručnog štaba Monaka Saša Obradović.

Ipak, ‘Telegraf’ se danas poigrao sa maštom navijača Crvene zvezde. Podsetio je na slobodnog trenera, čoveka koji je 2010. godine sa Barselonom osvojio Evroligu, Čavija Paskvala. On je sa Kataloncima osvojio četiri titule prvaka, tri kupa i jedno ‘elitno’ takmičenje. Kasnije je vodio Panatinaikos, ali se nije proslavio i brzo je dobio otkaz.

Španac je slobodan na tržištu, ne košta mnogo, a ima evroligaško iskustvo. ‘Delije’, šta kažete?

Delije, Ćavi Paskval da ili ne?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

 

0
0

3 Komentara

  1. Samo Vlade Đurović ima karmu i mozak da vodi Zvezdu. Ali pitanje je da li to želi? Ili želi li ga Čović. Jer kod dotičnog trenera autoritet je u prvom planu. Pokazao je to svojevremeno čuvenoj Ciboni sa sve braćom Petrović, Čuturom, Nakićem, Knegom, Arapovićem, Cvjetičaninom… II to na njihovom parketu!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter