0
Evrokup

FOTO: ABA league/Partizan

ANDREA TRINKJERI: Tomas? Ne, moj MVP je bio…

Objavljeno: 22.10.19 u 23:46

Partizan je stigao do četvrte pobede u Evrokupu savladavši Lokomotivu iz Krasnodara 80:71, a evo šta je posle meča rekao Andrea Trinkjeri.

On je čestitao svim svojim igračima polse nove pobede koja je veliki korak ka drugoj fazi Evrokupa.

– Osećam da je prva stvar koju treba da uradim večeras je da čestitam igračima. Na kraju krajeva, odigrali su odličnu utakmicu. Igrali smo sa navijačima, imali smo lošiju treću četvrtinu, ali njihov talenat je veliki. U prvom poluvremenu smo imali odličnih 17 minuta, ali je kraj bio nešto slabiji. Izašli su iz svlačionice u istom ritmu, ali mi smo ostavili najbolje za kraj. Pružili su odličan napor, ali ne i kompletnu utakmicu – počeo je Trinkjeri.

Rašon Tomas je odigrao fenomenalno u poslednjih deset minuta, ipak Italijan ima svog MVP-a.

– Ja ne bih nikoga izdvojio. Prva stvar, Tomas nije trenirao i ne može sve na prevaru. U Baru je igrao sa nervozom, uspeo je da ostavi najbolje za kraj. Mozli i Rade su odigrali odlično u odbrani, tri-četiri vrhunske, timske odbrane su odigrali. Moj MVP je Markus Pejdž, jer je odigrao jako mudru utakmicu. Oni su ozbiljna ekipa, Kalnietis, Deker. Idemo opet na putovanje, dosta je…

Nema vremena za slavlje, već za sedam dana se putuje u Francusku na duel Limožu.

– Idemo u Limož, igrali smo dobre utakmice. Znamo kroz greške da odigramo utakmicu, sledeća utakmica u Limožu će biti još teža i samo želim da preživimo ovaj deo sezone, mnogo je putovanja, malo treninga i želim da igrači budu zdravi – zaključio je Trinkjeri.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter