Burna nedelja je iza Crvene zvezde, prvo su crveno-beli upisali poraz nad Makabijem, a onda je usledio i poraz od Krke.

Kako prenosi Kurir, Milan Tomić je usled lošeš početka tekuće sezone u kome Zvezda ima najlošiji start još od 2012. godine ponudio svoju ostavku.


Nakon meča u Novom Mestu Tomić je najavio promene u timu, nije precizirao na šta konkretno misli, ali Kurir navodi da se radi o njegovoj ostavci koja je došla neočekivano na Kalemegdan.

Sastanku je pored Tomića prisustvovao njegov menadžer i predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović koji je ostavku na licu mesta odbio. Navodi se da je sastanak trajao više od tri sata, a posle pregovora Tomić je pristao da nastavi sa obavljanjem funkcije prvog trenera, ali će u timu biti određenih promena. O čemu ćemo saznati više na sutrašnoj konferenciji koju je zakazao Nebojša Čović.

Sastanku je danas osim Tomića prisustvovao njegov menadžer i naravno predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović koji je tu ostavku momentalo odbio! Naime, sastanak je trajao više od tri sata i posle mukotrpnih pregovora Tomić je pristao da nastavi da obavlja tu funckiju, ali je jasno da će se uskoro dogoditi i neke promene.

FOTO: KK Crvena zvezda