0
Košarka

FOTO: Dinamik

POBEDA NA GOSTOVANJU: Dinamik preplivao Dunav

Objavljeno: 20.10.19 u 16:05

Utakmicu 3. kola Košarkaške lige Srbije Dinamik je rešio u svoju korist pobedom nad ekipom Dunava rezultatom 72:97, čime je opravdao ulogu favorita na ovoj utakmici.

Najbolji strelac u ekipi Dinamika bio je mladi Bojan Tomašević koji je postigao 15 poena uz visok procenat pogođenih šuteva iz igre i ukupan indeks korisnosti 13. Najefikasniji igrač Dorćolaca bio je centar Danilo Ostojić uz postignutih 10 poena, 5/5 pogođenih šuteva iz igre, 8 skokova i 4 asistencije, čime je zaradio ukupan indeks korisnosti 17.

– Dunav je nezgodan na svom terenu. Dali smo sve od sebe da uđemo agresivno u ovaj meč, pre svega u odbrani. Trudili smo se da ispoštujemo sve dogovoreno, imali smo veću rotaciju i zasluženo smo došli do pobede – izjavio je Zoran Paunović koji je u ovom meču postigao 10 poena

– Nije mali uspeh dobiti ekipu Dunava na njhovom terenu. Znali smo da Dunav postiže mnogo poena i da ih moramo zaustaviti dobrom odbranom. Zadovoljan sam jer smo posle dva poraza u ABA2 i KLS podigli nivo igre, zbog utakmica koje su ispred nas. Dunavu i njihovom treneru želim sreću u nastavku takmičenja i čestitam im na fer i dobroj utakmici – izjavio je trener Dinamika Miro Alilović.

Sledeći meč Dinamika je već u utorak – gostovanje ekipi Rogaške u Sloveniji u okviru ABA2 lige.

FOTO: Dinamik

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter