5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

MILAN TOMIĆ: Nema više vremena, neke odluke se moraju doneti!

Objavljeno: 20.10.19 u 21:54

Košarkaši Crvene zvezde šokantno su poraženi u Novom mestu od Krke, a mrak je pao na oči i treneru Milanu Tomiću.

Vodila je Zvezda dugo u Sloveniji, a onda su u završnici stvar u svoje ruke uzeli Glen Kouzi i Marko Jošilo. Trojkama su razbili Crvenu zvezdu i naneli joj drugi poraz u regionalnom takmičenju. Milan Tomić je posle utakmice bio kratak.

– Prvo bih hteo da čestitam Krki, a drugo, mi smo odigrali loše u drugom poluvremenu. Postoji dosta problema. Moraju da se donesu neke odluke da vidimo šta ćemo dalje – istakao je Milan Tomić.

Na šta je trener Crvene zvezde mislio videćemo narednih dana, mada vremena nema puno, jer već u četvrtak u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’ dolazi Barselona.

0
0

5 Komentara

  1. Je li Tomic trebao da cuva Josila ili ovog Amerikanca?Mozda je,po vama,savjetovao svoje igrace da ih pustaju slobodne na sutu za tri poena.Jednostavno,ljudi ih podcijenili,kao i Primorsku,ove sut napao i poraz je neminovan.Samo kazne po dzepu za pocetak.Kako mogu pobijediti Fenerbahce ,a izgubiti od Krke?Nije to do trenera.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter