1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Mornar/MEDIA Pro)

CRNO-BELI U GLAS: Pregrmeli smo jedno od najtežih gostovanja u ligi!

Objavljeno: 20.10.19 u 18:32

Košarkaši Partizana pobedili su Mornar u Baru 76:65, iako ih sa klupe zbog zdravstvenih problema nije vodio Andrea Trinkjeri.

Crno-beli su danas saglasni, ostvarena je pobeda na jednom od najtežih gostovanja u ligi. Barane je juče razbio Ognjen Jaramaz sa 17 ubačenih poena.

– Veoma važna pobeda za nas posle poraza od Primorske u ABA ligi. Vrlo nezgodno gostovanje. Ekipa Mornara je veoma dobra, ima sjajnu spoljnu liniju. I kada igraju kod kuće teško je igrati protiv njih. Mislim da smo odigrali dobru odbranu. Pogotovo u drugom poluvremenu gde smo dobro rešavali igru dva na dva. U drugom poluvremenu je to izgledalo dosta bolje i zasluženo smo pobedili. Vrlo važna pobeda i pohvalio bih fantastičnu atmosferu – rekao je Jaramaz.

Rade Zagorac je pohvalio pomoćnike Andree Trinkjerija, Vladu Šćepanovića i Aleksandra Matovića.

– Prava muška pobeda za nas. Sigurno da je bio i faktor što je glavnom treneru pre utakmice pozlilo. Pomoćni treneri su odradili veliki posao. Pokazali da i u kriznim situacijama mogu da urade dobar posao i čestitam im iskreno na tome – rekao je Zagorac.

Partizan u utorak od 20 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekuje Lokomotivu iz Krasnodara u Evrokupu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter