0
Košarka

FOTO: Dinamik

KLS: Dinamik protiv Dunava u Staroj Pazovi

Objavljeno: 18.10.19 u 21:24

Posle dva uzastopna poraza, protiv Borca u KLS i ekipe Širokog u okviru ABA2, ekipa Dinamika će se u Subotu boriti za pozitivan skor u domaćem takmičenju.

Izabranici Mira Alilovića imaće pred sobom zadatak da izađu kao pobednici iz duela sa ekipom Dunava. Trener Dinamika je naglasio da se to neće dogoditi ako ne isprave greške iz prethodnih utakmica. 

– Dunav je ekipa koja je orijentisana ofanzivno, na prošle dve utakmice su postigli veliki broj poena, a mi ćemo morati da značajno pojačamo odbranu ako želimo pozitivan rezultat. Takođe moramo smanjiti broj izgubljenih lopti, posle kojih smo primali veliki broj poena na prošlim utakmicama. Krucijalna je koncentracija tokom cele utakmice i timska igra u odbrani i u napadu – rekao je Alilović

Centar Dinamika i jedan od najefikasnijih igrača u dosadašnjem toku prvenstva, Đoko Šalić, izneo je svoje viđenje meča.

– U Staroj Pazovi nas očekuje zanimljiva utakmica i radujem se tom susretu. Dunav ima dobar sastav, ali je nama pobeda preko potrebna kako bismo poboljšali skor u ligi. Moramo poboljšati određene stvari u igri, moramo pokazati karakter, odigrati maksimalno u oba pravca i pre svega pobediti – rekao je Šalić.

Utakmica će se održati 19.10.2019. u Hali Park u Staroj Pazovi sa početkom od 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter