0
Evrokup

FOTO Screenshot

EVROKUP: Teodosić i Marković ‘delili lopte’ kao od šale, Virtus slavio, pobedila i Unikaha (VIDEO)

Objavljeno: 15.10.19 u 22:42

Ekipa Virtusa iz Bolonje koju predvodi Aleksandar Đorđević savladala je Androru rezultatom 80:72.

Italijanski nakon tri odigrana kola ima 3:0, a večeras su odličnu rolu imali Stefan Marković i Miloš Teodosić. Andora je iznenadila domaćina i nakon prve deonice gosti su imali 11 poena prednosti, ali je u drugoj deonici dosta bolje zaigrala Bolonja i na poluvreme je Virtus otišao sa pet poena prednosti. Treća deonica i serija 11:0 bile su presudne u večerašnjem meču.

U grupi A Đorđevićev tim ima maksimalan učinak, Miloš Teodosić je upisao 12 poena uz osam asistencija, a Stefan Marković imao je deset poena uz sedam skokova i sedam asistencija.

Najefikasniji u Virtusu bio je Džulijan Gembl sa 19 poena, dok su se na drugoj strani istakli Klevin Hena sa 15 i David Jelinek sa deset poena.

U trećem kolu D grupe Evrokupa u duelu nekadašnjih evroligaša Unikahe i Galatasaraja slavio je domaćin rezultatom 87:83

Unikaha je gostima prepustila samo prvu četvrtinu. Galatasaraj je deonicu završio sa tri poena prednosti, u nastavku se domaćin razbudio i sve deonice dobio je španski tim koji je ostao jedini neporaženi tim u grupi.

Axel Tupan je bio najefikasniji igrač u domaćem sastavu sa 22 poena, Volodimir Gerun je postigao 13. Kod Galatasaraja najefikasniji je biuo Eron Harison sa 20 poena, 14 poena postigao je Tai Vebster Zak Auguste postigao je poen manje.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter